Tal om nylon- og polyestermaterialer i rullekuffert

Dilun, også kendt som polyester, hedder Dilun i Kina.Egenskaber er god luftgennemtrængelighed og fugtfjernelse.Det har også en stærk syre- og alkaliresistens og ultraviolet modstand.

Generelt er stoffer med multipla af 75D polyester, såsom 75D, 150D, 300D, 600D, 1200D og 1800D.Stoffets udseende er mørkere og mere ru end nylon.

D er forkortelsen af ​​DENIER.Jo større antal D, jo større tæthed og jo tykkere er kvaliteten af ​​materialet.

Tal om nylon- og polyestermaterialer i rullekuffert (1)
Tal om nylon- og polyestermaterialer i rullekuffert (2)

Light Travel Series × Cheng Bi Joint Polyester Foring

Nylon er også kendt som Jinlun, og det professionelle udtryk er nylon.Fordelene ved nylon er høj styrke, høj slidstyrke, høj kemisk resistens, god deformationsbestandighed og ældningsbestandighed.Ulempen er, at det føles hårdt.

Generelt er stoffer med multipla af 70D nylon.For eksempel er 70D, 210D, 420D, 840D og 1680D alle lavet af nylon, og stoffernes glans er lys, og følelsen er glat.

Tal om nylon- og polyestermaterialer i rullekuffert (3)

16 tommer |Importeret blandet Oxford klud

Hvert selvoptimalt punkt

Fordelene ved polyester er høj styrke, slagfasthed og god elasticitet, som er tæt på uld.Polyester har et højt smeltepunkt, så det har god varmebestandighed, slidstyrke og korrosionsbestandighed.Ud over de ovennævnte fordele er den største fordel ved kuffert, skuldertaske og andre tasker lavet af polyester stærk rynkemodstand og ikke let at deformere.

Nylon Oxford klud bruges generelt til at lave bagage i nylon.Taskestoffet lavet af nylon er sejt, slidstærkt, behageligt at røre ved og vandabsorberende.Opbevaringsstedet for nylonbagage foreslås at være på et tørt sted.Nylontasker inkluderer generelt blød kuffert, computertasker, skuldertasker og så videre.

▲ kuffert

Æskemateriale: Oxford klud af høj kvalitet

Indvendigt: 150D polyester (tilpasset SINCER bindestof)

 

▲ kuffert

Æskemateriale: Oxford klud af høj kvalitet

Indvendigt: 150D polyester (tilpasset SINCER bindingsstof)▲ kuffert, rygsæk

Æskemateriale: Oxford klud af høj kvalitet

Indvendigt: 150D polyester (tilpasset SINCER bindestof)

 

Kropsmateriale: 200D finkornet nylon

Indvendigt: bomuld

Hvordan man skelner

Prøv at føle, at polyester føles ru

Polyester føles ru, mens nylon føles glat.Du kan skrabe den med dine negle.Efter at neglene er skrabet, er der tydelige spor af nylon, men sporene er ikke tydelige, men der er stadig nogle fejl i denne metode.Forbrændingsmetode

Hvis forholdene tillader det, er dette en meget intuitiv måde at skelne nylon fra polyester på.

Polyester afgiver meget sort røg, nylon afgiver hvid røg, og der er resterne efter forbrænding.Polyester vil knække, når den bliver klemt, og nylon bliver plastik.

Pris

Prismæssigt er nylon dobbelt så meget som polyester.

Tal om nylon- og polyestermaterialer i rullekuffert (4)

Indlægstid: 22-2-2023